Video : Tipsbladet
Talent

Ung FCM-spiller sammenlignes med Jamie Vardy

Den 17-årige FC Midtjylland-spiller Victor Lind har tit fået at vide, at han minder om Leicesters Jamie Vardy.

FC Midtjylland har gennem årene fået en række dygtige spillere fra klubbens akademi, hvor man kan nævne folk som Simon Kjær, Viktor Fischer og Winston Reid, og der er muligvis en profil mere på vej i Victor Lind.

Den 17-årige spiller er da også en del af U17-landsholdet, og så bliver han sammenlignet med en rigtig engelsk målmaskine. Det fortæller han i et interview med Herning Folkeblad.

Læs også:Paul Onuachu chokeret over positiv coronatest: Det sidste, jeg forventede

- Jeg får tit at vide, at jeg minder om Jamie Vardy, da vi sparker på samme måde, og han laver også mange skudfinter ligesom jeg, lyder det fra Victor Lind, som dog har Manchester Citys Riyad Mahrez som sit store forbillede.

Derudover peger han også på, at en af hans styrker på banen er den aggressivitett, som han kommer med i angrebet, ligesom han også har gode evner, når det kommer til én mod én, når han har bolden.

Læs også:Duelund skal have 74-årig trænerlegende i Dynamo Kiev

Endvidere er den unge angriber også meget glad for, at når man er på akademiet, så er der hverken langt til skole eller banerne, og særligt det sidstnævnte giver ham mulighed for at kunne spille fodbold når som helst.

Victor Lind ankom til FC Midtjylland for to år siden, hvor han blev hentet fra Haderslev.

Læs også:Sparv: Fik øjnene op for nye ting i Midtjylland

Læs også:FC Midtjylland mister talenttrio