Skandinavien

Fenger på tavlen i sikker Hammarby-sejr

Mads Fenger scorede, da Hammarby mandag aften vandt 3-0 over Örebro.

Hammarby kæmpede i sidste sæson med om det svenske mesterskab, men danskerklubben er kommet anderledes skidt fra start i indeværende Allsvenskan-sæson.

Inden mandagens møde med Örebro var man således helt nede på 11. pladsen.

Men det blev der ændret på, da Hammarby, der havde både David Ousted, Mads Fenger og Jeppe Andersen i staropstillingen, mødte den tidligere FC Nordsjælland-spiller Andreas Skovgaard og sejrede sikkert.

Andersen stod først for oplægget til Gustav Ludwigsons scoring midt i første halvleg, inden Fenger udbyggede føringen kort efter pausen.

Sejren blev cementeret ved Abdul Khalili i det 73. minut, og der blev ikke ændret yderligere på resultatet inden slutfløjt. 3-0 lød slutcifrene således på.

Hammarby overhaler derfor IFK Göteborg og Örebro og rykker op på niendepladsen. Skovgaard og Örebro indtager pladsen under.

Der blev desuden spillet yderligere to Allsvenskan-kampe mandag aften. Her sluttede det 2-2 mellem Mjällby og Kalmar, mens Östersunds og Helsingborgs med Anders Lindegaard i målet spillede 0-0.