Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: AGF er klar til Europa efter sejr over OB

AGF er klar til europæisk fodbold efter sejr over OB. Vi zoomer ind på opgøret her.

AGF– OB 2-1 (1-0)
1-0 Bror Blume (45.)
2-0 Patrick Mortensen (47.)
2-1 Kasper Larsen (56.)

Kampens bedste:
AGF:
Skulle den uddeles efter første halvleg, havde Gift Links fået den for sine evindelige dribleture. Men mens det løb ud i sandet for sydafrikaneren, trådte Bror Blume mere og mere i karakter, som kampen skred frem. Både med sin vigtige 1-0-scoring og sin rolle som bindeled på midtbanen og farlige løb ind i feltet.

Læs også:LIVE: Spænding i Europa-finalen

OB:
Kasper Larsen får den ikke kun, fordi han scorede, selv om det selvfølgelig også hjalp på bedømmelsen. Men han leverede generelt en god præstation i midterforsvaret, hvor han vandt nærmest alle sine dueller med ellers stærke Patrick Mortensen.

Kampens værste:
Det var ikke, fordi Jeppe Tverskov spillede en dårlig kamp. Faktisk havde han mange gode aktioner. Men han havde fem kostbare sekunder til allersidst i første halvleg. Først var det hans fejlaflevering, som AGF erobrede, og derefter missede han sin tackling. Pludselig var Bror Blume fri og bragte sit hold foran.

Læs også:Startopstillinger: AGF må undvære Casper Højer Nielsen mod OB

Kampens detalje:
Ved første øjekast så det sjovt ud. Oliver Lund så slet ikke Gift Links tyrebold, og så fik han den lige i ansigtet og gik i gulvet. Men først skulle OB’ere have tre minutters behandling på banen, og en halv time senere måtte han udgå. Han signalerede til bænken, at der var noget med hans øjne/syn.

Læs også:Hurtig OB'er på niveau med Aubameyang: Det lyder helt sindssygt

Læs også:Optakt: AGF - OB

Læs også:AGF-fans tvivler på coronatiltag fra politiet: Finder bare et nyt område