Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg sagde nej til russisk bud på stopper: Mulighederne er bedst i SIF

Silkeborg-spilleren Frederik Alves Ibsen var genstand for et bud fra russiske Rostov. SIF sagde dog nej.

Superliga-nedrykkerne Silkeborg IF har allerede solgt midtbanespiller Mads Emil Madsen, og klubben vil nødigt slippe mere. Derfor har man også takket nej til et bud på en million euro på stopper Frederik Alves Ibsen. Og centerbacken fortstår, hvorfor tilbuddet er blevet afvist. Det siger han til Midtjyllands Avis.

Frederik Alves Ibsen startede livet i Superligaen skidt, og han blev sat af holdet af træner Kent Nielsen. Men efterhånden som 20-årige centerback vænnede sig til tempoet i Superligaen, blev han også bedre og bedre og var mod slutningen af sæsonen fast mand og en af SIF's bedste.

Læs også:Silkeborg-spiller blev skadet på sin ferie: Det er noget lort

Men der er mere i vente, og lige nu er spilletid det vigtigste for Alves Ibsen, så han fortstår godt, at SIF takkede nejt il Rostovs bud på 7,5 millioner kroner - som B.T. fortalte om mandag.

- Jeg er glad for, at der er interesse for mig. Men jeg tænker på, hvor mulighederne er bedst for mig, og jeg vurderer, at mine muligheder er bedst her i Silkeborg lige nu, siger Frederik Alves til Midtjyllands Avis.

Læs også:Silkeborg-chef om Romo-afløser: Gammel kending i overvejelserne

Også Kent Nielsen fortæller, at han er lettet over, at Alves Ibsen forbliver i Silkeborg, da han mener, at han kan vokse meget mere i Silkeborg.

Centerbacken har kontrakt med de rød-hvide frem til sommeren 2024, og han skal hjælpe klubben tilbage i Superligaen.

Læs også:SIF overvejer FC Midtjylland-angriber: En stærk spiller

Læs også:Ajax-dansker om idol: Han har banet vejen for mig

Læs også:Kent Nielsen hylder Silkeborg-profil: Han har x-faktor