Video : Tipsbladet
Superliga

AaB opjusterer forventninger med flere millioner kroner

Salget af Patrick Olsen skæpper fint i kassen hos AaB, der opjusterer forventningerne til årets resultat med flere millioner kroner.

AaB har onsdag morgen offentliggjort salget af midtbanespilleren Patrick Olsen, der fortsætter karrieren hos de jyske rivaler fra AGF.

Olsen, der kom til AaB sidste sommer havde fortsat kontrakt med den nordjyske Superliga-klub frem til sommeren 2023, hvilket betyder, at AGF har skullet have hænderne i pungen for at sikre sig den 26-årige spiller.

Læs også:Stor Superliga-transfer: AGF køber Patrick Olsen i AaB

Selve prisen er ikke offentliggjort af hverken AaB eller AGF, men AaB meddeler i en fondsbørsmeddelelse, at årets resultat bliver opjusteret ganske solidt.

AaB havde inden salget en forventning om et årsresultat på mellem nul og minus fem millioner kroner. De forventninger er nu justeret, således at forventningerne nu ligger mellem et overskud på tre millioner og et underskud på minus to millioner kroner.

Læs også:AaB-boss vil slanke truppen: Nogle skal finde en anden klub

AaB præsenterede tirsdag et overskud for årets første seks måneder på 12,9 millioner kroner, hvilket blandt andet har bund i salgene af Mikkel Kaufmann til FC København og Oliver Abildgaard til Rubin Kazan.

Læs også:Avis: Landsholdet kan alligevel få tilskuere til Nations League-kampe

Læs også:AaB præsenterer stort millionoverskud