Video : Tipsbladet
Superliga

Ny AC Horsens-træner: Alt for tidligt at tale om spillestilen

Jonas Dal har endnu ikke lagt sig fast på en spillestil i AC Horsens og kalder sig selv for "pragmatisk anlagt".

Tidligere på ugen blev Jonas Dal præsenteret som ny cheftræner i AC Horsens, men det kommer ikke nødvendigvis til at betyde store ændringer i forbindelse med spillestilen.

Det siger den nye cheftræner for Den Gule Fare til Horsens Folkeblad.

Læs også:Transferplanen: Stortalent kan indbringe Vejle millioner

Jonas Dal har nemlig overtaget cheftrænertjansen i klubben med kun lidt mere end to uger til sæsonstart, og derfor har han altså travlt med at lære spillerne og deres styrker bedre at kende. Derfor har han heller ikke lagt sig fast på en spillestil endnu.

- Man kan ikke bare trykke på en knap i forhold til den slags. Det kommer til at tage tid. Det afhænger af spillerne, der i truppen. Jeg er meget pragmatisk anlagt på den måde. I Hobro havde jeg spillere, der var bedst til at forsvare og så vinde 1-0 på en omstilling eller en dødbold. I FC Fredericia har det været tæt på det stik modsatte, så det er alt for tidligt at tale om, at sådan kommer Jonas Dals AC Horsens til at se ud, siger Jonas Dal til Horsens Folkeblad.

Læs også:Mandefald: Sabbi og syv andre sidder over i OB's første testkamp

Samtidig tilføjer han, at han ikke vil ændre ting alene for at ændre på tingene, mens han heller ikke er "gift" med et bestemt system.

Jonas Dal får debut sin officielle debut som cheftræner for AC Horsens, når de tager imod Randers FC på CASA Arena den 13. september. Forinden venter fire testkampe dog mod henholdsvis OB, Kolding IF, Esbjerg fB og Jonas Dals tidligere klub FC Fredericia. 

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:AC Horsens-spiller kender Jonas Dal: Han råber ikke lige så højt som Bo