Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil roser testmodstander: Sidder gerne 3 timer i bus herned

Mads Albæk er vild med St. Pauli og 2. Bundesliga. Han kører hellere end gerne tre timer i bus for at spille på Millerntor Stadion.

Man skulle ikke tro, at et 1-0-nederlag i en testkamp ville udgøre et særlig glædeligt gensyn, men det gjorde det søndag for Mads Albæk. Modstanderen var FC St. Pauli, spillestedet var Millerntor Stadion, og der holder Albæk meget af at komme, siger han til Der Nordschleswiger.

Albæk har en fortid hos FC Kaiserslautern, der spillede i samme række som St. Pauli, og det er ikke kun kultklubben fra Hamborg, han roser. Det er også 2. Bundesliga som helhed.

Læs også:Mads Albæk spændt på hvordan Sønderjyske står inden sæsonstart

- Det er ærgerligt, at den her kamp skulle spilles uden tilskuere på lægterne, for det er et særligt stadion. Alt ved FC St. Pauli er noget særligt og unikt. Man sidder gerne tre timer i bus for at spille en testkamp på det her stadion mod en modstander, som også bragte tempo og kvalitet.

- For de unge spillere er det også rigtig lærerigt at se, hvad det kræves, hvis man vil spille på en større adresse. Hvis man får tilbuddet om at spille i 2. Bundesliga, kan jeg kun anbefale, at man takker ja, siger Mads Albæk til Der Nordschleswiger.

Læs også:Riddersholm efter nederlag til St Pauli: God test før mødet med FCM

SønderjyskE-spilleren var selv skadet i store dele af sin første sæson i Kaiserslautern og sad derfor ude i begge holdets kampe mod St. Pauli. I Albæks anden sæson var Kaiserslautern rykket ned, så der mødte holdet ikke St. Pauli.

Søndagens kamp var SønderjyskE's sidste test inden sæsonstarten. Holdet spiller den allerførste Superliga-kamp i den nye sæson, når det på fredag får besøg af FC Midtjylland.

Læs også:Makienok og St. Pauli slog Sønderjyske i Hamborg

Læs også:St. Pauli-træner kalder Makienok en kæmpe gevinst

Læs også:Bekræftet: Simon Makienok får to år i tysk traditionsklub