Video : Tipsbladet
Landshold

Italien tog sejren mod Holland

Italien tog alle tre point i Holland i mandagens Nations League-brag.

Italien overtog mandag aften førstepladsen i Nations League A gruppe 1, da de hentede en smal sejr over Holland på udebane.

Det italienske landshold fik ellers en skuffende på Nations League-kampagnen, da de fredag spillede uafgjort mod Bosnien. Det var et skuffende resultat, og det var til at se i Italiens startopstilling.

Blot fire spillere - Gianluigi Donnarumma, Leonardo Bonucci, Nicolò Barella og Lorenzo Insigne - havde beholdt deres pladser til kampen mod Holland, hvor Manuel Locatelli fik lov til at starte inde og debutere.

Læs også:Chiellini bænket ved en fejl: Mancini glemte sin briller

Omvendt havde Holland blot én udskiftning i startopstilling, da Donny van de Beek erstattede Steven Bergwijn.

Og de mange udskiftninger så altså ud til at give pote for Italien. De kom i hvert fald bedst ud til opgøret og sad på det meste af spillet, hvilket de også udnyttede til at bringe sig foran i første halvlegs slutminutter.

Et velspillet angreb sluttede med et indlæg fra Ciro Immobile, der fandt Nicolo Barella i feltet, og Inter-midtbanespilleren headede sikkert bolden forbi Jasper Cillessen i det hollandske mål.

Læs også:Bosnisk bornholmer fik uafgjort mod Italien

Efter pausen havde Holland et par chancer, og især Donny van de Beek og Memphis Depay kom frem til et par fine chancer. De kunne dog ikke gribe dem og udligne, og i stedet sluttede det altså med en sejr til Italien.

Andetsteds vandt Polen over Bosnien, hvorfor Italien er alene på førstepladsen i puljen, mens Holland og Polen er toer og treer, og Bosniener sidst.