Video : Tipsbladet
Superliga

Spillede næsten ikke som U15- og U17-spiller: Fik Superliga-debut søndag

Alvorlige problemer med Karl Leths menisk gjorde det svært for ham at få spillet fodbold. Søndag fik den 18-årige debut i Superligaen.

Randers FC gav i weekenden debut til den 18-årige spiller Karl Leth, da han kom på banen i stedet for Vito Mistrati. Det indhop var bestemt noget, som Leth havde set meget frem til at prøve.

Det fortæller han i et interview med Randers Amtsavis.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 1. spillerunde

- Det må være den største dag i karrieren indtil nu. Det er det, jeg har drømt om, lige siden jeg startede til fodbold og var på stadion første gang og se Randers FC spille, siger han og fortsætter:

- Det var kæmpestort. Jeg har kæmpet sygt hårdt for det, og sådan noget oplever man ikke igen, så det var en sindssyg følelse at komme på banen, lyder det fra Karl Leth.

Læs også:Klubløs Amankwaa håber på kontrakt i Randers

Forinden var det blevet til tre indhop i opstarten til den nye Superliga-sæson, og derfor lå det lidt i kortene, at debuten nærmede sig. Alligevel var den unge Randers-spiller overrasket over, at det kom så tidligt.

I de seneste år har han da også haft godt med modstand i bestræbelserne på at få debut i Superligaen, da han har haft store problemer med sin menisk, hvilket har kastet to operationer af sig. Derfor spillede han som U15- og U17-spiller næsten ikke fodbold, fortæller han.

Desuden fik Randers en sejr på 3-0 over AC Horsens i Karl Leths debutkamp.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Emil Riis har armene over hovedet: Vigtigt at bevare benene på jorden

Læs også:Randers FC har Danny Amankwaa til prøvetræning