Syv mål og to udvisninger: Everton slog oprykkere i drama

Drama var ikke en mangelvare i kampen mellem Everton og West Bromwich.

Der var masser af mål og drama, da Everton lørdag eftermiddag tog imod oprykkerne West Bromwich i Premier League.

Everton vandt opgøret med hele 5-2 over West Bromwich, som sluttede med blot ti mand på banen og uden deres cheftræner.

Det var ellers West Bromwich, som kom bedst fra start, da Grady Diangana bragte dem foran efter blot ti minutter. Efter et løb fra egen banehalvdel sendte den unge midtbanespiller bolden i mål med et skud fra kanten af feltet.

Knap tyve minutter senere blev der bragt balance i regnskabet, da Dominic Calvert-Lewin sendte bolden i mål med hælen fra tæt hold. Og i første halvlegs døende sekunder blev det værre for oprykkerne. Først kunne James Rodriguez bringe Everton foran med et præcist skud fra distancen, og kort efter blev Kieran Gibbs udvist for at skubbe colombianeren i hovedet.

I pausen blev West Bromwichs cheftræner Slaven Bilic også udvist for at brokke sig til dommeren, og det så altså sort ud for oprykkerne.

Trods udvisningerne fik West Bromwich udlignet umiddelbart efter pausen på et fantastisk frisparksmål af Mattheus Pereira.

Men point blev det som bekendt ikke til. Everton bragte sig foran ved Michael Keane blot fem minutter efter udligningen, og efterfølgende slog Dominic Calvert-Lewin også sejren fast med syvtommersøm, da han scorede sit andet og tredje mål i kampen.

Det sluttede 5-2 til Everton, der nu har maksimumpoint efter to kampe i Premier League. Omvendt er West Bromwich sidst i Premier League efter to nederlag.