Video : Tipsbladet
Superliga

Jesper Lindstrøm om Wilczek: Bedre at tie stille

Brøndbys Jesper Lindstrøm var en glad mand efter sejren over FC København søndag. Kamil Wilczek har han til gengæld ikke mange ord til overs for.

Brøndby IF hentede søndag sæsonens anden Superliga-sejr ud af to mulige, da Niels Frederiksens tropper i de døende sekunder besejrede rivalerne fra FC København i Telia Parken med 2-1.

Mikael Uhre stod for sejrsmålet, efter at Jesper Lindstrøm havde udlignet Kamil Wilczeks føringsmål i første halvleg. 

Og Brøndby-drengen Lindstrøm havde svært ved at få armene ned efter slutfløjtet.

- Sidste gang vi spillede her, fik vi annulleret et mål i sidste minut, og nu får vi det. Det er fuldstændigt hjernedødt. Det er helt sindssygt, sagde Lindstrøm til TV3+ efter opgøret og fortsatte:

- Det er ligegyldigt, hvem der laver målene. At vi vinder herinde, det er fandme det vigtigste. Vi står med seks point efter de første to kampe i Superligaen nu, og at de så også kommer afsted med nul point; det kunne ikke være bedre. 

Jesper Lindstrøm blev efterfølgende også spurgt ind til netop Kamil Wilczek, da han mødte de skrivende journalister efter kampen.

Den unge Brøndby-profil medgiver, at det var rart at sende polakken en hilsen med sejren, men ellers har han ikke mange ord til overs for den tidligere Brøndby-anfører.

- Selvfølgelig (er det en fin hilsen red.). Jeg ved ikke helt, hvad jeg må sige, og hvad jeg ikke må sige. Det er hvad, der kan ske, når man skifter til rivalerne. Jeg gider egentlig ikke sige så meget om det, for jeg har lært, at hvis man ikke har noget at godt at sige, er det bedre at tie stille, lød det fra Lindstrøm.

Lørdag præsenterede Brøndby så købet af en tidligere FC København-angriber i form af Andrija Pavlović. Ham ønskede Lindstrøm dog heller ikke at kommentere for meget på:

- Jeg har ikke mødt ham endnu, og jeg ved ikke, hvordan han er. Så det har jeg heller ikke så meget at sige om. 

Brøndby fører i skrivende stund Superligaen med seks point efter de første to kampe. I næste runde venter AC Horsens på Brøndby Stadion.