Video : Tipsbladet
Superliga

Jagter spilletid: FC Nordsjælland udlejer talentfuld ghaneser til Esbjerg

Clinton Antwi skal have mere spilletid, end han får i FC Nordsjælland. Derfor ryger han på leje hos Esbjerg fB i resten af sæsonen.

I sæsonens to første kampe har Clinton Antwi henholdsvis siddet på bænken og på tribunen. Udsigten til at gøre det gennem en hel sæson har fået FC Nordsjælland til at sende backen på udleje.

Aftageren er Esbjerg fB, der i sommer rykkede fra Superligaen ned til 1. division. Her kommer Anwti primært til at kæmpe med Kevin Conboy om spilletiden i venstre side af forsvaret.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

- Clinton Antwi er en rigtig dygtig venstre back, som passer godt ind i den spillestil, der skal kendetegne EfB med power, aggressivitet og fart. Samtidig får vi en ekstrem sulten og ærgerrig spiller ind, som vil give os en fleksibilitet i bagkæden fra dag ét, så vi glæder os meget til det kommende samarbejde, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen i en pressemeddelelse.

20-årige Antwi har været i FC Nordsjælland i godt og vel to år. I seneste sæson fik han en slags gennembrud i Superligaen, da han spillede 16 kampe, heraf 11 fra start. Han fik dog ikke en eneste optræden i slutspillet.

Læs også:Esbjerg-spiller slipper for sag om millionsvindel

I alt har Antwi spillet 22 kampe for FC Nordsjællands førstehold og scoret et enkelt mål. Han er primært venstre back, men kan også spille kanten eller wingbacken i samme side om nødvendigt.

Hans nye klub, Esbjerg, har fået en blandet start på tilværelsen i 1. division. Holdet lagde ud med at slå Skive IK og HB Køge, men tabte senest til med-nedrykkerne Silkeborg IF.

Læs også:Silkeborg IF slår til i nedrykkerbrag mod Esbjerg fB

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland

Læs også:Ekspert: FC Nordsjælland-komet kan koste langt over 100 millioner