Video : Tipsbladet
Superliga

Randers jagter to spillere: Har selvfølgelig noteret Ronnie Schwartz

Randers FC vil have to nye spillere inden transferdeadline. Ronnie Schwartz er på blokken.

Randers FC solgte torsdag aften angriberen Emil Riis Jakobsen til engelske Preston North End, og ifølge BT indkasserer kronjyderne i omegnen af 10 millioner kroner på transferen, hvilket er et meget højt beløb for en klub af Randers FC's størrelse.

Nogle af de penge skal have ben at gå på, før transfervinduet lukker på mandag klokken 23.59.

Det afslører kronjydernes direktør Søren Pedersen.

- Vi har nogle dygtige spillere i truppen, så jeg er ikke nervøs for kvaliteten, men antallet bekymrer mig. Derfor skal vi forstærke os inden transferdeadline, så vi får en bredere trup. Der vil komme skader og karantæner undervejs i sæsonen, og det skal vi kunne stå imod, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Helt konkret jagter Randers FC to nye spillere.

Læs også:Optakt: Randers FC - Brøndby IF

- Vi skal have en ny angriber som afløser for Emil Riis, og derudover kigger vi efter en kantspiller. Så der er nok at tage fat på inden på mandag, fortæller direktøren.

Et bud på en ny Randers-angriber kan være Ronnie Schwartz. Tanken er i hvert fald nærliggende.

Den 31-årige "Plaffeminister", der blev Superliga-topscorer i sidste sæson, er helt ude i kulden i FC Midtjylland, og det virker usandsynligt, at han også repræsenterer de danske mestre, når transfervinduet lukker. Ronnie Schwartz har tidligere tørnet ud for Randers FC med stor succes, så måske lurer et comeback?

- Jeg kommenterer generelt ikke på konkrete navne, men det er klart, at vi har noteret, at Ronnie er ledig. Han har en flot fortid i Randers FC, og han er uden tvivl en dygtig angriber, men han passer ikke umiddelbart ikke i vores strategi. Når det er sagt, er han selvfølgelig en interessant spiller, og det kan da godt være, han kan hjælpe os på den korte bane, siger Søren Pedersen.

Stolte over Emil Riis-salg
Salget af Emil Riis Jakobsen til Preston North End efterlader Randers FC med en dygtig angriber mindre i truppen, men samtidig efterlader det kronjyderne med 10 millioner gode grunde til at trække på smilebåndet.

Læs også:Ny Preston-dansker kan debutere mod Brentford: Er nødt til at vinde

Det er da også primært glæde, Søren Pedersen føler i kølvandet på salget af angrebsprofilen.

- Vi er glade og stolte over salget. Emil er en af vores egenudviklede spillere, som nu er kommet ud igen, og det er en case lige til bogen for Randers FC. Vi lever også af at sælge spillere, og det her er en rigtig god transfer for alle. Preston har fulgt Emil længe, så han kommer ikke bare til klubben som en lottokupon. Den sidder lige i skabet for begge parter, siger han.

Randers FC indgik en lang kontraktforlængelse med Emil Riis Jakobsen for blot et par måneder siden, og det stillede klubben i en god forhandlingsposition, da Preston Nort End rettede henvendelse.

- Det er en del af den strategi, vi gerne vil følge, og derfor har vi også forlænget med en række spillere på det seneste – herunder også Emil Riis. Det stiller os i en god position, og det giver os mulig for at lave nogle fornuftige salg. Samtidig er det også et vigtigt signal at sende til vores spillere, at de godt kan blive solgt, selv om de har forlænget deres kontrakt for ganske nyligt, lyder det fra Søren Pedersen.

Randers FC spiller første kamp uden Emil Riis Jakobsen i aften, når kronjyderne møder Brøndby IF på hjemmebane. 

Læs også:Medie: Randers FC scorer tocifret millionbeløb på Riis-salg

Læs også:Tunesien udtager Anis Ben Slimane - men Brøndby-spilleren er i tænkeboks

Læs også:Rurik Gislason i dialog med Superliga-klub