Vejle-forsvarer før OB-udebanekamp: Vi skal lære af nederlaget til AGF
Foto: Getty Images
Superliga

Vejle-forsvarer før OB-udebanekamp: Vi skal lære af nederlaget til AGF

Vejles Mads Greve kalder nederlaget til AGF i første runde et wakeup-call.

Oprykkerne fra Vejle har været stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor de har vundet med 4-1 over Sønderjyske og fået 2-2 mod FCK. På udebane var det dog en stor mundfuld for dem mod AGF i første runde.

Nu venter en ny tur på udebane for vejlenserne, da de skal møde OB. Det bliver en kamp, hvor Vejles Mads Greve mener, at man kan lære af nederlaget til AGF. Det fortæller han til klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Powerranking: FCM, BIF og AGF i top - FCK synker til bunds

- AGF trykkede os højt i banen fra start, og SønderjyskE og FCK prøvede det samme. Forskellen fra kampene var, at vi på hjemmebane stod imod og var aggressive. Når vi går i pres, så skal vi gøre det samlet, og vi skal hænge sammen, siger han og fortsætter:

- Vores første 60 minutter i Aarhus var pinlige og et wakeup-call. Det er en forudsætning for at få points i 3F Superligaen, at vi er kompakte i kæderne. Det kan lyde kedeligt, men det holdmæssige udtryk skal altid være på plads. Så er det lige meget, hvor gode vi er individuelt, hvis vi spiller vores egne kampe hver især, lyder det fra Mads Greve.

Læs også:Islandsk klub vil gerne have Finnbogason: Men opfordrer ham til at blive

Han peger desuden på, at OB's fire point i Superligaen muligvis er i underkanten af, hvad de godt kunne have nu, ligesom Greve mener, at det er et hold med mange dygtige spillere. Det gælder dog også Vejle, minder han om.

- Men vi har også mange kompetencer på vores hold, og jeg er sikker på, at vi også kan sætte dem i scene. Men vores udtryk lige fra det første minut er bare supervigtigt. For OB vil sikkert forsøge at trykke os og få overtaget i kampen, og det tryk skal vi være klar på, siger Mads Greve.

Kampen mellem OB og Vejle spilles søndag klokken 14, og den sendes direkte på Eurosport 2.

Læs også:Transfer-leder: Skal FCM sælge nu eller vente til efter Champions League?

Læs også:Spotpris: Se OB - Vejle og AaB - AGF med Dplay

Læs også:Superligaens bedste: VB-talent topper sammen med offensivprofiler