Stortalent skrev historie i Frankrigs storsejr

Frankrig bankede Ukraine med hele 7-1 i en kamp, hvor unge Eduardo Camavinga skrev historie.

De forsvarende verdensmestre, Frankrig, havde ingen problemer med at sikre sig en sejr over Ukraine onsdag aften, hvor de vandt med hele 7-1. Og undervejs skrev unge Eduardo Camavinga historie.

Den blot 17-årige midtbanespiller startede nemlig inde for første gang i landsholdsregi, og efter ni minutter scorede han sågar også sit første landsholdsmål.

Med ryggen til mål sendte Eduardo Camavinga på akrobatisk bolden over sit eget hoved og over i det modsatte hjørne. Det var altså hans første scoring på landsholdet, og det gjorde ham til den yngste målscorer for Frankrig siden 1914 og den næstyngste målscorer nogensinde.

Herefter øgede Olivier Giroud målscoringen med to mål - et flot langskud og et hovedstød fra tæt hold - inden et selvmål sørgede for, at Frankrig kunne godt til pause med en firemålsføring. De to mål gør ham til den næstmest scorende spiller på det franske landshold nogensinde med 42 kasser - kun bag Thierry Henry.

Efter pausen reducerede Ukraine ved Viktor Tsigankov, der scorede med et hårdt skud fra kanten af feltet, men Frankrig var ikke færdige med at score.

Corentin Tolisso krøllede bolden i mål fra distancen i det 65. minut, før den indskiftede trio af Kylian Mbappe, Antoine Griezmann og Wissam Ben Yedder lukkede og slukkede festen. Mbappe og Griezmann kom således begge på måltavlen efter oplæg fra Ben Yedder.

Det sluttede med en utrolig 7-1-sejr til franskmændene, der fik tanket selvtillid, inden de i løbet af de kommende syv dage skal møde Portugal og Kroatien i Nations League.