Video : Tipsbladet
Skandinavien

Svensk storklub bekræfter interesse for Paulsen: Altid en interessant spiller

Hammarby forsøgte allerede i sommer at hente Bjørn Paulsen retur, og klubben har ikke opgivet at hente spilleren, hvis nuværende kontrakt udløber til sommer.

Bjørn Paulsen var en succes i sine to et halvt år i Hammarby, og i sommer forsøgte svenskerne at hente ham tilbage til Stockholm. Det bekræfter klubbens sportschef, Jesper Jansson.

- Vi har været der og snuset lidt i sommer. Vi har holdt kontakten hele tiden, men der skal være noget realistisk i det, og det var der ikke i det her tilfælde. Vi har også en økonomi at tænke på, siger han til svenske Dplay.

Forklaringen er ifølge FotbollDirekt, at Hammarby ikke havde råd til både at betale Paulsens frikøbsklausul og hans løn. Klubben har dog ikke opgivet af hente den alsidige dansker tilbage. Til januar kan de endda forhandle frit med ham, da hans kontrakt med Ingolstadt udløber til sommer.

Læs også:Polyvalente Paulsen: Jeg har accepteret, at det er mit lod

- Vi må se, hvad der sker. Fodboldverdenen er global. Det kan være, man kan kigge på en helt anden hylde, hvis man spiller sine kort rigtigt. Men absolut, Bjørn gjorde et fantastisk stykke arbejde i Hammarby og er altid en interessant spiller. Han skal også passe ind i trupsammensætningen, og det handler ikke bare om at hente en masse navne, siger sportschef Jansson.

I forrige uge talte Bjørn Paulsen selv varmt om muligheden for at vende tilbage til Hammarby, da han gav interview til tipsbladet.dk.

Læs også:Bjørn Paulsen holder SønderjyskE-linjen varm: Må se, hvornår det er tid

- Jeg synes også, at Stockholm er en fed by, at klubben har nogle fede fans, og den er tilmed begyndt at spille med i toppen, så der er meget, der tiltaler mig i Hammarby, sagde han.

- Men der var også et par følere fra Tyskland og fra Danmark.

29-årige Paulsen slog ved samme lejlighed fast, at han gerne vil spille for sin første professionelle klub, SønderjyskE, igen en dag.

Læs også:Medie: Svensk topklub jagter dansker i Tyskland

Læs også:Avis: Bjørn Paulsen har frikøbsklausul i tysk klub

Læs også:Ousted om fremtiden: Jeg vil gerne blive i Hammarby