Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner om talent: Han smider simpelthen for mange bolde

Brøndby har tabt tre kampe i træk og træner Niels Frederiksen gør status oven på nedturen.

Brøndby tabte søndag med 2-1 ude til AaB og er dermed gået fra en forrygende sæsonstart med fire sejre i træk og maksimumpoint til nu at have tabt de seneste tre kampe på stribe.

Brøndby IF havde efter de fire sejre i træk et forspring på fire point ned til nummer to, men med de tre tabte kampe er klubben gledet ned midt i det uhyre tætte felt af hold, der slås for at skyde sig til tops.

I nederlaget til AaB skiftede Niels Frederiksen efter 65 minutter både Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm ud i offensiven og erstattede dem med henholdsvis Simon Hedlund og Rezan Corlu. Stillingen var her 1-1, men udskiftningerne bar altså ikke frugt.

Efter kampen gjorde Niels Frederiksen status og forklarede blandt andet, hvorfor det lysende talent Jesper Lindstrøm blev ofret:

- Han smider simpelthen for mange bolde og holder ikke godt nok fast i den, som han har gjort i så mange andre kampe og som vi har rost ham for.

- Sådan er det nogle gange for en spiller, hvor de ikke lige rammer det niveau, som man gerne vil have. Og så er det fair nok, at en boldfast spiller som Rezan (Corlu, red) får chancen, forklarer Niels Frederiksen til Onside efter kampen.

Brøndby er efter syv spillerunder nummer fire i tabellen - bare et point efter SønderjyskE, Vejle Boldklub og FC Midtjylland, der alle står på 13 point.

Mandag mødes SønderjyskE og AGF i en kamp, der kan sende sønderjyderne i udbrud i toppen, men som også kan skyde AGF frem på førstepladsen.

Se hele video-interviewet med Brøndby-træner Niels Frederiksen øverst