Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs: Arsenal vil handle i RB Leipzig

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Arnau Puigmal fra Manchester United til FC Barcelona
Note
: Det 19-årige midtbanetalent Arnau Puigmal kan være på vej tilbage til Spanien. FC Barcelona skal være meget interesserede i at hente det tidligere Espanyol-talent fra Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Mario Mandzukic til Celta Vigo
Note
: Det ser ud til, at Mario Mandzukic er tæt på at vende tilbage til Spanien. Han skal være meget tæt på at lande en aftale med Celta Vigo, efter at han har stået uden kontrakt, siden han forlod Qatar.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

Perr Schuurs fra Ajax til AC Milan eller Inter
Note
: De to Milano-klubber kæmper efter sigende om Perr Schuurs underskrift. Den 20-årige forsvarsspiller har fået en flot start på sæsonen i den hollandske storklub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Christopher Nkunku fra RB Leipzig til Arsenal
Note
: Arsenal var meldt interesserede i Christopher Nkunku, da han spillede i PSG, og de har ikke opgivet franskmanden, selvom han nu spiller i RB Leipzig. I januar vil Arsenal forsøge at byde på ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport Bild

Cristiano Ronaldo fra Juventus til PSG
Note
: Der har været mange rygter om Cristiano Ronaldos fremtid, og hvis Juventus ønsker at sælge den 35-årige stjernespiller, skal Paris Saint-Germain angiveligt stå klar til at byde på ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Neymar fra PSG til Juventus
Note
: Juventus skal også være interesserede i at sende Cristiano Ronaldo til Paris, men de håber samtidig på, at Neymar er klar til at rejse den anden vej i en byttehandel. Begge spillere har nemlig kontraktudløb i sommeren 2022.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Brenner fra Sao Paulo til Arsenal
Note
: Den 20-årige angriber Brenner imponerer i Sao Paulo i hjemlandet, men snart kan han være på vej til Europa. I hvert fald er Arsenal nævnt som en af mange klubber, der er interesserede i ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Mauricio Pochettino til Athletic Club
Note: Den tidligere Tottenham-chef Mauricio Pochettino er et af emnerne til trænerjobbet i Athletic Club, forlyder det. Baskerne har også Ernesto Valverde, som har en fortid i klubben, samt Marcelino på listen over emner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Jack Grealish fra Aston Villa til Manchester United
Note
: Jack Grealish er stadig et emne i Manchester United. Den engelske Aston Villa-stjerne var også rygtet til United i sommer, og nu skal han stå meget højt på ønskelisten, hvis De Røde Djævle får afskibet Paul Pogba forlader klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News