Video : Tipsbladet
Superliga

Dansk scoring går verden rundt

I pokalopgøret mod Slagelse scorede Lyngby-spilleren Nicolai Geertsen et forrygende mål, og det går lige nu sin sejrsgang på de sociale medier

Nogle gange scores der bare mål, der får alle til at måbe. Præcis sådan et scorede Lyngby-spilleren Nicolai Geertsen, da 3F Superliga-holdet forleden slog Slagelse med 9-0 i Sydbank Pokalen.

Efter en dødbold leverede Geertsen et saksespark, der tog overliggeren og rød tilbage i spil. Returbolden kastede en liggende Nicolai Geertsen sig imod igen, og med en ny akrobatisk flugter sendte han bolden i kassen.

Læs også:Lyngby-spiller bliver kimet ned fra udlandet efter drømmemål

Efter scoringen har Geertsen og målet mod Slagelse fået masser af liv på de sociale medier. Blandt andet har Lyngby Boldklub selv delt det på Youtube, hvor videoen aktuelt har mere end 430.000 afspilninger under titlen - Nicolai Geertsen - Lyngby - FIFA Puskas Award 2020 contender.

Overalt på Youtube dukker målet op på udenlandske profiler med forskellige sprog, og i flere videoer reagerer youtubere på den danske akrobatik.

Læs også:Lyngby stolte over landsholdsudtagelse trods trist baggrund

Også på Twitter og Instagram har der været godt gang i den. Sky Sports har delt målet med sine 5,6 millioner følgere, mens også store kanaler som Amazon Prime, 101 Great Goals og Mundial har delt det danske lykketræf.

Med de mange visninger på forskellige platforme anslås det, at målet fra Geertsen er blevet set mange, mange millioner gange.

Du kan se målet i videoen øverst.

Læs også:Lyngby-assistent om pokal-lodtrækning: SønderjyskE er favoritter

Læs også:FC København og FC Midtjylland brager sammen i Sydbank Pokalen

Læs også:Færøsk topklub henter træner i Lyngby Boldklub