Video : Tipsbladet
Skandinavien

Malmö-dansker sender stikpille til rival

Søren Rieks skiftede for tre år siden til Malmö FF med håbet om at vinde titler.

Det tog tre år at vinde det svenske mesterskab, som Søren Rieks hungrede efter, da han skifte IFK Göteborg ud med Malmö FF.

I sommer måtte han lægge øre til hån fra den svenske profil Mattias Bjärsmyr, der noterede sig, at han efter halvanden måde i Göteborg havde vundet mere, end Søren Rieks havde på tre sæsoner i Malmö FF, da IFK Göteborg i sommer vandt den svenske pokaltitel over netop ærkerivalerne fra Malmö FF.

- Jeg har altid været meget glad i Malmø, men det er klart, at det store mål for mig har været at vinde det svenske mesterskab. Det har været tre år med meget fokus på, at vi ikke har vundet titler, så der er mange følelser, der kommer nu, siger Rieks.

Læs også:FC København skriver kontrakt med 15-årigt svensk stortalent

Men hævnen er sød for Malmö-danskeren, der sender en stikpille til Mattias Bjärsmyr, som han ikke nåede at spille sammen med.

- Og man undrer sig over, hvad Bjärsmyr værdsætter mest? At vinde pokalturneringen eller mesterskabet, lyder det fra midtbanespilleren i et interview med Expressen.se.

Egentlig tog han ikke kommentaren fra Bjärsmyr særlig tungt. Ifølge 33-årige Rieks er det en del af det, når man spiller for en storklub.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Kontraktløs forsvarsspiller rygtes til Liverpool

- Jeg ved ikke. Men jeg tror, ​​det er sådan alle steder, at de største og bedste hold er dem, der jages mest, at det er dem, folk grundlæggende er misundelige på. Når folk ser dem mislykkes, er de tilfredse. Det må man leve med, når man er et tophold.

- Vi har vist i år, at vi er det bedste og mest stabile hold, men vi har ikke nået vores maksimale niveau.

Søren Rieks roser også Jon Dal Thomassons tilgang til kampene, hvor det aldrig er en mulighed at tabe.

- Jeg tror, ​​at hans selvtillid er begyndt at sprede sig, og det skaber en følelse af, at vi aldrig skal være tilfredse, vi vil altid have mere, og vi skal vinde alle kampe. Folk har taget det til sig. Vi skal ikke kun være det bedste hold, vi skal være overlegne.

Læs også:Endnu en Malmö-spiller er testet positiv for corona

Læs også:Dansk Malmö-profil ser landskamp fra sofaen: Håneretten er vigtig mod svenskerne

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Christian Eriksen vender 'hjem'