Video : Tipsbladet
Serie A

Italiensk klub følger skandinavisk fodbold: Leder efter billige løsninger

Hos Lecce er man glad for de skandinaviske spillere, og man har allerede fået én, og var tæt på en anden.

Den italienske Serie B-klub Lecce har øjnene rettet mod Skandinavien, afslører klubbens direktør Pantaleo Corvino, som senest forsøgte at hente Bodø/Glimts tidligere spiller Jens Petter Hauge.

Dog gik det ikke, da AC Milan kom på banen, da de fik øjnene op for nordmanden i deres Europa League-opgør - og nu er han i Milano-klubben. Dog er de nordiske ligaer interessant for Corvino på et generelt niveau, fortæller han til den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Læs også:Ungdomsspiller sender norsk mandskab og dansk træner i karantæne

- Jeg har fulgt de skandinaviske turneringer i noget tid for at lede efter billige løsninger i de såkaldte alternative ligaer, fortæller Lecce-direktøreren, som selv var i Bodø flere gange for at se det, som han kalder Hauge-operaen.

Dengang var han på udkig efter en kantspiller, og han bød da også 15 millioner kroner for Jens Petter Hauge afslører Corvino, hvor han slår fast, at dialogen var i fuld gang, men så kom Milan altså ind.

Læs også:Norsk danskerklub nord for polarcirklen er nu ét point fra mesterskabet

I det seneste transfervindue hentede Lecce i stedet en anden nordisk spiller i form af John Bjorkengren, som ankom fra svenske Falkenbergs IF.

Lecce rykkede i sidste sæson ud af Serie A, men de ser allerede ud til at være godt på vej tilbage, da de indtager andenpladsen i den næstbedste række efter de første syv runder af turneringen.

Læs også:Norsk politi rykkede ud til husspektakler: Fejrede bare Junkers sejrsmål

Læs også:Brandvarm dansker i Norge: Kan ikke se mig selv i dansk fodbold igen

Læs også:Ny Bodø/Glimt-sejr: Danskerklubben kan blive mestre i næste runde