Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-boss slår til: Køber dansk cykelhold

Brøndby-ejer Jan Bech Andersen har sammen med Mads Pedersen, Henrik Egholm og Brian Holm købt et cykelhold.

Han blev aldrig holdejer med Bjarne Riis og Lars Seier Christensen, men Brøndby-ejer Jan Bech Andersen er ikke færdig med cykelsporten.

Det er Ekstra Bladet, der skriver, at Brøndby-ejeren har teamet op med tidligere verdensmester Mads Pedersen samt Brian Holm og Henrik Egholm, og de fire ejer nu det nye kontinentalhold "Restaurant Suri Carl Ras", der kommer til at holde til i Holbæk. Det er altså et mindre hold, hvor fokus er på talentudvikling.

Læs også:Jan Bech Andersen indikerer forlængelse af økonomisk støtte i Brøndby

Jan Bech Andersen er kommet med penge og ikke mindst et stærkt netværk, der skal være med til at sikre, at holdet får succes på den lange bane. 

- Jans engagement kom sig af en løs samtale i sensommeren. Stemningen var god, og maden var god, og nu står vi her, siger Henrik Egholm til Ekstra Bladet og forklarer:

Læs også:Brøndby-ejer byder Lars Seier velkommen: Godt for dansk fodbold

- Det er rart at have nogen med, der har stor erhvervserfaring og et stort erhvervsnetværk. Det er selvfølgelig interessant, for uden penge er der ikke noget projekt, siger Egholm, som ikke ønsker at gå i detaljer om økonomien bag.

Projektet med Bjarne Riis og Lars Seier Christensen fik aldrig taget fart, selv om der var planer om et Pro Tour-hold. En del af forklaringen var blandt andet coronakrisen.

Jan Bech Andersens engagement i Brøndby forventes at være upåvirket af købet af cykelholdet.

Læs også:Christian Eriksen og Kvindelandsholdet indstillet til Årets Sportsnavn 2017

Læs også:Derby-ordkrig: Drilleri og had mellem FCK og Brøndby

Læs også:Brøndby bekræfter afsked: De har efterladt et varigt indtryk på mig