Video : Tipsbladet
Superliga

Sportschef-jagt: AGF har et klart billede af den profil man ønsker

AGF-direktør Jacob Nielsen understreger, at Peter Christiansen ikke er uundværlig trods en succesfuld tid som sportschef.

Siden foråret 2016 har AGF-direktør Jacob Nielsen haft Peter Christiansen under sig som sportschef. Tidligere havde de også et lignende samarbejde i Randers FC.

Nu er Peter Christiansen suspenderet i AGF, efter at han fredag blev offentliggjort som sportsdirektør i FCK fra senest april næste år.

Jacob Nielsen ærgrer sig over, at Peter Christiansen har søgt nye udfordringer og dermed fravælger projektet i Aarhus. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Han har gjort en stor forskel for den sportslige opbygning og den stærke struktur, vi i dag har omkring superligaholdet med fysiske rammer, der er second to none i Danmark, en stærk trup og en dygtig sportslig stab, siger Jacob Nielsen.

AGF-direktøren understreger trods det årelange samarbejde, at Peter Christiansen ikke er uundværlig i AGF.

- Personligt vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg er trist over, at jeg nu mister en god kollega og en tæt samarbejdspartner gennem mange år, der har gjort et fantastisk stykke arbejde i AGF.

- Men sådan er gamet i den her branche - vi skal have de medarbejdere og ledere, der vil AGF 100 procent, og ingen er uundværlig, siger Jacob Nielsen.

Han ved endnu ikke, hvornår AGF har en ny sportschef på plads.

- Vi står på et stærkt, sundt og meget solidt fundament i AGF, der ikke er afhængig af bestemte personer eller navne. Så vi ser nu frem til at rekruttere en ny, kompetent sportschef og er allerede i gang med processen, siger Jacob Nielsen.

AGF har et klart billede af den profil, klubben ønsker som sportschef, og opgaven er at finde den rette person til jobbet.

- Vi har stærke værdier som klub og står på et solidt fundament. Så en ny sportschef kommer til at arbejde i en klub, som er på rette vej og med mange spændende nye udfordringer og opgaver foran sig.

- Vi har aldrig stået stærkere som superligaklub, og vi skal nu udnytte det her til noget nyt og spændende på vores videre vej frem, siger Jacob Nielsen.

AGF, som søndag gæster FC Nordsjælland, er lige nu nummer fire i Superligaen med 15 point efter 9 kampe.

/ritzau/