Video : Tipsbladet
1. division

EfB-profil i karantæne: Vi overvejer at appellere

Lørdag fik Jakob Ankersen gult kort i mødet med HB Køge, og det bringer ham i karantæne til næste kamp. Noget som vestjyderne ikke vil acceptere uden videre.

Det er efterhånden begyndt at køre bedre for Esbjerg fB i landets næstbedste række. En sejr lørdag på 2-0 over HB Køge sender vestjyderne op på tredjepladsen med en kamp i baghånden i forhold til konkurrenterne, og meget var da også godt lørdag.

Alligevel er der en ting fra opgøret, der skaber en smule bitterhed efterfølgende. Det var en episode med EfB-profilen Jakob Ankersen i centrum.

Læs også:VIDEO: Her går det galt i interviews mellem journalister og fodboldfolk

Kort før tid var Ankersen i løbeduel med Eddi Gomes fra HB Køge, og da Ankersen faldt til jorden blev han straffet med gult kort for film. Det betyder, at Jakob Ankersen ikke er med torsdag mod Kolding, men det kan han måske ende med alligevel at være.

I hvert fald vil Esbjerg fB muligvis ikke acceptere advarslen:

Læs også:- Jeg er meget glad for, at Rafael van der Vaart var i FC Midtjylland

- Nej, jeg skal hjem og se den situation igennem igen. Jeg sidder lige ud for, og jeg kan slet ikke se, at Jakob filmer, hvorfor skulle han gøre det, han er jo helt fri? Nu kigger vi på den igen, og så overvejer vi, om vi skal appellere, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til Jydske Vestkysten.

Jakob Ankersen vendte inden denne sæson hjem til Esbjerg fB fra AGF, og han er en af klubbens absolut største profiler.

Læs også:Superliga-klub overvejer at droppe træningslejr

Læs også:Medie: Planer om udbryderliga med danske klubber lægges på is

Læs også:AC Horsens i krise: For let bare at se på træneren