Video : Tipsbladet
Superliga

TV-station: Hvad skal vi undskylde for, Zanka?

Mathias "Zanka" Jørgensen kræver en undskyldning fra TV3 Sport - den får han næppe.

Mathias "Zanka" Jørgensen nægtede søndag at tale med TV3 Sport efter FC Københavns opgør mod SønderjyskE i Haderslev. FCK-profilen kræver en undskyldning fra journalisten David Kroner for et interview foretaget i pausen i mandags, da FC København havde besøg af Randers FC.

Den undskyldning må Mathias "Zanka" Jørgensen spejde langt efter, fastslår Kim Mikkelsen, der er Head of Sport hos NENT, over for BT.

Læs også:Zanka nægtede interview: Ikke før han siger undskyld

Det omtalte interview blev foretaget journalisten David Kroner, og det var, da han konstaterede, at "Zanka" virkede rystet, at FCK-profilen blev tydeligt irriteret. Efterfølgende havde de to en kort meningsudveksling, som blev fanget af et rullende kamera. 

NENT har tidligere fastslået, at man intet har at udsætte på David Kroner i situationen, og det fastholder rettighedshaveren efter Mathias "Zanka" Jørgensens svada i Haderslev.

Læs også:FC Midtjylland-boss: En bombe, hvis vi tog Ståle Solbakken

- Vi ved ikke, hvad vi skal sige undskyld for. Hvis de har et problem med os, så må de tage og fortælle os det. Vi siger i hvert fald ikke undskyld for det interview, som han blev sur over i sidste weekend, for det interview var helt efter bogen, siger Kim Mikkelsen til BT.

BT har været i kontakt med FC Københavns pressechef Jes Mortensen, og han oplyser, at klubben ikke har nogen kommentarer til sagen.

Mathias "Zanka" Jørgensen ville gerne udtale sig til den øvrige presse efter FC Københavns 3-1-sejr. 

Læs også:SønderjyskE vil indberette FC København

Læs også:Jess Thorup glæder sig til tæt samarbejde med Peter Christiansen

Læs også:Bedst og værst: Spilleglæde og VAR-glæde i FC København