Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal udlejer franskmand til Kasper Dolbergs klub

Den unge forsvarsspiller skal tilbringe resten af sæsonen i Nice.

Kasper Dolberg får en ny holdkammerat i foråret i form af forsvarsspilleren William Saliba.

Den 19-årige franskmand bliver udlejet fra Arsenal til OGC Nice for resten af den igangværende sæson. Det meddeler den engelske klub på sin hjemmeside.

William Saliba betragtes som et stort talent, men i Arsenal har han ikke fået meget spilletid. London-klubben købte ham fra Saint-Etienne i sommeren 2019, men udlejede ham i hele 2019/20-sæsonen til selvsamme klub, inden han endelig kom til Arsenal i sommer.

Læs også:Medie: Ebbe Sand i spil til stort job i Bundesliga-klub

Siden er det dog ikke blevet til spilletid, og nu udlejes Saliba til OGC Nice for at få spilletid.

- William Saliba er en spiller med et enormt talent og potentiale. Vi er overbeviste om, at han vil have en god karriere hos os, men vi skal huske, at han stadig kun er 19 år gammel og har meget tid foran sig.

- William oplevede en meget udfordrende tid sidste år med begrænset spilletid på grund af skade og den tidlige afslutning på Ligue 1-sæsonen som følge af pandemien.

Læs også:Messi erkender vanskeligheder: Burde gå til psykolog

- Så sammen med William har vi besluttet, at han skal bruge resten af sæsonen på lån hos OGC Nice, der er den bedste måde for ham at udvikle sig på. Vi vil holde tæt kontakt med William i hans tid med Nice og ser frem til at se ham lave gode fremskridt indtil slutningen af sæsonen, siger Arsenal-direktør Edu om aftalen.

OGC Nice er aktuelt nummer 12 i Ligue 1, hvor de har hentet 22 point på 16 kampe.

Læs også:Mourinho: Det er mit favorithold i Premier League lige nu

Læs også:Mandagens rygtebørs: Everton-lejesvend på permanent aftale i PSG