Video : Tipsbladet
1. division

FC Roskilde og Christian Lønstrup indgår forlig

Christian Lønstrup og FC Roskilde indgår et forlig i sagen om trænerens stop i klubben, meddeler klubben.

FC Roskilde og klubbens tidligere cheftræner Christian Lønstrup har indgået et forlig i sagen om, om træneren blev uretmæssigt fyret i sommeren 2019.

Det meddeler klubben i en kortfattet pressemeddelelse.

- FC Roskilde og Christian Lønstrup har i dag indgået forlig i sagen vedrørende de omstændigheder, der førte til, at Christian Lønstrup stoppede som cheftræner i FC Roskilde.

- Både FC Roskilde og Christian Lønstrup er tilfredse med, at sagen nu er afsluttet, og ser frem til at komme videre, skriver FC Roskilde.

Christian Lønstrup stoppede i FC Roskilde, efter at han havde anklaget nogle i spillertruppen for matchfixing, og efterfølgende sagsøgte han klubben for uretmæssig fyring. Klub og træner var således uenige om, hvordan han havde forladt klubben. FC Roskilde mente, at han havde sagt op, mens Lønstrup mente, at det var tale om en fyring.

I den sag fik Lønstrup medhold ved retten, og i sommer blev FC Roskilde ved retten dømt til at betale knap 333.800 kroner til deres tidligere cheftræner. Nu har parterne altså i stedet indgået et forlig, meddeler klubben.

Christian Lønstrup, 49 år, er netop blevet ansat som ny cheftræner i Hillerød Fodbold i 2. division.