Video : Tipsbladet
Superliga

Ny kontrakt og roser til Randers-spiller: Vi satser virkelig på ham

Randers FC bekræfter kontraktforlængelsen til Tobias Klysner.

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tirsdag eftermiddag, forlænger Randers FC kontrakten med 19-årige Tobias Klysner frem til udgangen af 2024.

Offensivspilleren har været på banen i alle kronjydernes Superliga-kampe i denne sæson, og han er stille og roligt ved at etablere sig i Randers FC.

Den nye kontrakt er med til at give arbejdsro.

- Det er en fornøjelse at være i Randers FC, og jeg er vildt glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Jeg er virkelig stolt over at have bidt mig fast og over at få godt med spilletid, men jeg knokler på for, at det skal blive til endnu mere. Randers FC er det helt rigtige sted for mig at være som ung spiller, og det er her, at jeg føler, at jeg kan udvikle mig bedst, siger Tobias Klysner til klubbens hjemmeside.

Også Klysners arbejdsgiver er glad for den nye aftale.

-  Vi er for alvor begyndt at få Tobias’ store potentiale forløst. Der sker ting og sager, når han kommer på banen, og han er en evig kilde til uro for modstanderne. Med en ny kontrakt viser vi ham, at vi virkelig tror på ham og satser på ham fremadrettet. Nu skal han koncentrere sig om at fortsætte den gode udvikling og fortsat gribe de chancer, han får, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Tobias Klysner har foreløbig spillet 23 Superliga-kampe og scoret et mål for Randers FC.