Benelux

Rasmussen og Vitesse holder sig inde i topstriden

Vitesse sikrede sig en smal sejr i tirsdagens kamp mod FC Utrecht i Æresdivisionen.

Jakob Rasmussen var med fra start for Vitesse i tirsdagens hjemmekamp mod FC Utrecht.

Danskeren fik fuld spilletid, da Vitesse løb med en smal sejr på 1-0 og dermed fastholdt placeringen i toppen af Æresdivisionen.

Hjemmeholdet fik en god start på opgøret med scoringen til 1-0 efter bare 10 minutters spil, men mål blev efterfølgende underkendt af VAR, der dømte offside.

Et kvarter senere var den dog god nok. Danilho Doekhi gjorde det til 1-0, som også blev stillingen til pause.

Efter pausen skulle Utrecht forsøge at få udlignet, men det lykkedes aldrig for gæsterne at komme på måltavlen.

Derfor sluttede opgøret med en sejr på 1-0 til Vitesse, som dermed ligger på en øjeblikkelig andenplads i Æresdivisionen á point med førerholdet Ajax, der dog har spillet en kamp færre.

Næste kamp for Rasmussen og Vitesse er på lørdag, når de gæster FC Emmen i ligaen.