Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss overvejer exits: Vi bliver nødt til at se på de ældre spillere

Sportschef Inge André Olsen vil gøre plads til talenterne i AaB. Derfor er der måske flere af de etablerede spillere, der ikke får meget spilletid, der må forlade klubben.

Kasper Pedersen forlod i sidste uge AaB, to dage efter han fyldte 28. Det skete efter en halvsæson, hvor han blot spillede en enkelt Superliga-kamp. Men han bliver næppe den sidste spiller i samme situation, der skal finde en ny arbejdsgiver, lyder det fra sportschef Inge André Olsen til Ekstra Bladet.

Han vil gøre vejen ind på førsteholdet kortere for AaB's talenter. Hidtil har flere af dem første etableret sig i starten af 20'erne, men hvis de skal være rigtig attraktive salgsemner, skal de tidligere have fast spilletid på førsteholdet.

Læs også:Avis: Randers FC lurer på AaB’er

- Vi bliver nødt til at se på de ældre spillere, der ikke får så meget spilletid og ikke har udsigt til at få det, siger sportschef Inge André Olsen til Ekstra Bladet.

Jores Okore har allerede varslet, at han gerne vil prøve noget andet. Spørgsmålet lader primært til at være, om det bliver i dette transfervindue eller til sommer, når hans kontrakt løber ud. Også angriberen Tom van Weert har kontraktudløb til sommer og har luftet muligheden for at skifte klub.

Læs også:AaB arbejder på angriber-exit: Vil selv blive og kæmpe

Inge André Olsen sagde desuden i podcasten Ripodsten for en lille uge siden, at sommertilgangene Timothe Nkada og Pedro Ferreira kan ende med at forlade AaB. Ferreira fordi han har tiltrukket sig interesse, Nkada fordi han ikke har fået ret meget spilletid.

- Når man ser på de måneder, han (Nkada, red.) har været her, har det ikke været godt nok, hvad vi har kunnet tilbyde ham, og han har heller ikke fået vist sig frem. Han er på en aftale til sommer, men ligesom vi gjorde med Oliver (Klitten, red.), må man som klub vurdere, om man vil have en spiller, som man selv tror på, et sted, hvor der ikke er udsigt til spilletid. Den dialog har vi med hans franske klub (Stade Reims, red.), sagde Olsen.

Læs også:Forsvarsspiller er på vej væk fra AaB

Læs også:Transferplanen: AaB er klar til at bruge penge

Læs også:Sportschef: Muligt farvel til udenlandsk AaB-duo