Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Egyptere køber sig ind i FC Nordsjælland

Ifølge det danske medie bold.dk er den egyptiske Mansour-familie, der køber sig ind i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er på vej med nye ejere, og nu kan bold.dk løfte sløret for, hvem det er, der køber sig ind i den danske fodboldklub.

Ifølge bold.dk er det Mansour Group, der køber sig ind i FC Nordsjælland. Den gruppe står de egyptiske brødre Mohamed, Youssef og Yasseen bag, og de er i forvejen en del af Right to Dream-projektet, så det er folk, som Tom Vernon kender.

Læs også:Brian Priske til staben i Midtjylland: Sluk computeren

Tom Vernon har ejet FC Nordsjælland i flere år og købte sidste år andre investorer ud af klubben - nu får han altså en ny gruppe af investorer ind i FC Nordsjælland.

Det er planen, at man kører videre på det sportslige plan, men B.T. fortalte i sidste uge, at man trods alt gerne vil satse noget mere.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

En konsekvens af at der kommer en ny ejerkreds ind er ifølge bold.dk, at Jan Laursen stopper som sportschef i klubben. Han overgår til en anden rolle. En anden stor plan er, at man vil bygge et akademi i Egypten - ligesom man kender det fra Tom Vernons ghanesiske akademi, hvorfra der er kommet mange yderst talentfulde spillere de sidste par år.

FC Nordsjælland har ikke bekræftet noget endnu.

Læs også:Lang næse til Leverkusen: Superligaens supertalent koster kassen

Læs også:AGF’er kæmper med farten: Så har jeg hele pakken

Læs også:Brøndby-emne har fremtiden på plads