Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-ikon færdig på topplan: Jeg savner ikke fodbolden

Johnny Thomsen fortryder ikke, at han i sommer valgte at stoppe sin professionelle fodboldkarriere.

Johnny Thomsens kontrakt med Randers FC udløb i sommer, og da den ikke blev forlænget, valgte den rutinerede højreback at sætte støvlerne på hylden - og det har han ikke fortrudt, siger han til Randers Amtsavis.

I stedet er 38-årige Thomsen begyndt på bygningskonstruktøruddannelsen, og det har vist sig at være den perfekte løsning ovenpå karrierestoppet.

Læs også:Høj angriber er på plads: Derfor blev det AaB

- Hverdagen er helt anderledes, men hånden på hjertet så savner jeg ikke fodbolden. Jeg nyder, at alle weekender er fri, at der er tid til at se familie og venner. Jeg har følt mig godt rustet til det karrierestop, som mange fodboldspillere frygter. Mange ryger jo i et hul, så det var vigtigt for mig at springe direkte over i noget nyt, siger han.

Thomsen er fire gange tidligere blevet optaget på uddannelsen, men alle gange måtte han takke nej til pladsen, så han kunne fortsætte med fodbolden i Randers.

Læs også:Fik spansk hjælp: Tuchel tager første sejr som Chelsea-manager

Over for Randers Amtsavis fortæller Thomsen desuden, at han havde snakke med flere NordicBet Liga-klubber i sommer, men at det ikke føltes rigtigt at fortsætte på det niveau.

Johnny Thomsen optrådte i løbet af sin karriere for Fredericia, SønderjyskE, FC København og Randers.

Læs også:Genoa og Brentford forhandler om Lerager: Her er de stadig uenige

Læs også:Medie: Tidligere FCK- og Hobro-angriber skifter til danskerklub

Læs også:Ny kroat er kommet til Vejle: Derfor er Danmark interessant