Video : Tipsbladet
Superliga

Haysen erkender: Ikke altid enig med USA-ejere

SønderjyskE har stadig Hans Jørgen Haysen som sportschef, og han slår fast, at der er kommet folk ind i beslutningsprocesserne, som ikke var der før i klubben.

SønderjyskE tager ved udgangen af denne måned afsked med Hans Jørgen Haysen, der stopper i klubben som sportschef. Derefter fortsætter han i en lignende stilling i AGF, og skiftet kommer et halvt års tid efter en amerikansk overtagelse af Haderslev-klubben.

Det har ifølge både TV3 Sport og Der Nordschleswiger medført, at Haysens input til spillerindkøb ikke altid har passet ind med det scouting-system, som de nye ejere har indført for sønderjyderne. 

Læs også:Utilfreds Riddersholm: Her har SønderjyskE fejlet

Det er dog noget, som Hans Jørgen Haysen selv afviser skulle være korrekt. Det fortæller han i et interview med førstnævnte medie, 

- Nu behøves det du får at vide fra dine kilder - selvom de er gode - jo ikke at være rigtige. Man kan sige, at der er kommet nogle amerikanere ind, som har en masse passion og en masse, de gerne vil med SønderjyskE. Det er som udgangspunkt helt fantastisk, siger han og fortsætter:

Læs også:SønderjyskE gik glip af disse to spillere på deadline-dagen

- Så er det klart, at når de er kommet ind og har nogle værktøjer, som vi også kan bruge i det samlede billede, så er de selvfølgelig også med i nogle beslutningsprocesser. Så er det som det har været før, at man ikke altid er enige - og andre gange er du. Det grundlæggende er, at vi får nye redskaber, og hvis det nogle gange falder lidt ud. Altså, det afgørende er, at vi får de rigtige ind, lyder det fra sportschefen.

Glen Riddersholm har på bagkant af transfervinduet meldt ud, at han er utilfreds med, hvordan transfervinduet, og her peger Haysen på, at det er normalt, at trænere gerne vil have flere spillere at vælge i mellem.

Det er Robert Platek, der i øjeblikket ejer SønderjyskE.

Læs også:AGF-træner: Trænere og ledere er overvurderede

Læs også:SønderjyskE gik forgæves på deadlinedag

Læs også:AGF-boss afviser Højer-historier: Det kommer fra desperate tunger