Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Gør comeback i Superligaen

Den tidligere SønderjyskE og AGF-spiller Adama Guira er tilbage i dansk fodbold.

SønderjyskE har hentet Adama Guira på en fri transfer.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Den 32-årige midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt med SønderjyskE frem til sommer.

- Vi har set på muligheder for, hvad der er fri på markedet, og her fik vi kendskab til vores gamle kending. Vi er gået ind i et travlt forår, hvor der venter mange kampe i 3F Superligaen og forhåbentligt en hel håndfuld i Sydbank Pokalen, og der vil vi gerne stå så godt rustet som muligt. Her har vi fået en spiller, der kan byde ind med noget andet, end det vi har i forvejen, og derfor giver det god mening at tage ham ind nu, så vi styrker truppen til de udfordringer, der venter, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

– Det har stor betydning, at han kender os, og vi kender ham. Det betyder, at han kan gå ind i klubben fra dag ét, og SønderjyskE er næsten som et andet hjem for ham. Han er en hårdfør og driftssikker spiller, og han spillede også to landskampe med fuld spilletid i november, så vi tror, at vi hurtigt kan gøre brug af ham.

Guira får trøjenummer 18, ligesom han også havde, da han spillede i SønderjyskE i perioden fra 2013 til 2016. Her nåede han at få 110 kampe for klubben.

Handlen sker udenfor transfervinduet, eftersom midtbanespilleren stod uden klub. I oktober forlod han sin kinesiske klub R&F, og derfor var det muligt for SønderjyskE at hente ham på en fri transfer.

Guira får sin første træning i SønderjyskE i næste uge.