Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby har forsøgt at flytte SL-brag mod Brøndby

Ifølge den danske avis Helsingør Dagblad har Lyngby forsøgt at få flyttet det kommende opgør mod Brøndby til et andet stadion, men det har klubben ikke haft held med.

Når Lyngby på søndag får besøg af Brøndby IF i Superligaen, er det ikke sikkert, at opgøret skal spilles i Lyngby.

Det danske medie Helsingør Dagblad skriver, at Lyngby har forsøgt at leje Helsingør Stadion til afvikling af opgøret mod Brøndby.

Superligaen er startet historisk tidligt i år, og det har baner i Vejle, Horsens og Odense haft det svært med, og det kan også blive et problem i Lyngby Boldklub.

Lyngby-direktør Andreas Byder bekræfter over for Helsingør Dagblad, at man har talt med Helsingør Kommune, men ønsket om at spille i Helsingør er ifølge avisen blevet afvist af Divisionsforeningen.

Og derfor er opgøret mod Brøndby altså fortsat sat til at blive afviklet på græsbanen i Lyngby søndag.

- Det er rigtigt, at vi har forhørt os hos Helsingør Kommune, som vi har haft en rigtig god dialog med, i forhold til at leje Helsingør Stadion til den kommende weekends Superligakamp. Det bliver dog ikke til noget, for det er blevet afvist af Divisionsforeningen. Blandt andet fordi der ikke er de rette faciliteter til TV-produktionen, og det må vi jo bare respektere, siger Andreas Byder til Helsingør Dagblad.

Det efterlader reelt kun én mulighed for Lyngby, hvis klubben ønsker at afvikle kampen andetsteds og inden for overskuelig afstand af Lyngby. Right to Dream Park i Farum er også med kunstgræs og opfylder kravene til Superliga-fodbold, og FC Nordsjælland spiller tilmed på udebane i den kommende runde.

På Twitter har Lyngby Boldklub efter artiklens udgivelse afvist, at det kan komme på tale at spille hos rivalerne i Farum.

Årsagen til, at man har spurgt i Helsingør, er, at man gerne vil undgå, at banen er medtaget det meste af foråret.

Lyngby kommer fra et nederlag på 0-1 til AGF senest. Klubben er ni point efter netop FC Nordsjælland, der akkurat ligger over nedrykningsstregen.