Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs: Bayern kaprer rivals stjerne

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Kays Ruiz-Atil fra PSG til Chelsea
Note
: 18-årige  Kays Ruiz-Atil har udløb i PSG efter sæsonen, og han kan vælge at skifte til Chelsea, hvor han kan blive genforenet med Thomas Tuchel. De to skal have et godt forhold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: FootMercato

Trio på vej væk fra Liverpool
Note
: Liverpool kan sælge et par af deres offensive spillere til sommer, hvor Xherdan Shaqiri, Alex Oxlade-Chamberlain og Divock Origi kan være på vej videre.
Sandsynlighed: Under midde
Kilde: Sun

Bryan Gil fra Sevilla til FC Barcelona
Note
: Bryan Gil er et af de største talenter i Sevilla, men han kan være på vej til FC Barcelona. Katalanernes scout Mani har bekræftet, at han har et godt øje til spilleren og har anbefalet ham til ledelsen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Cadena SER

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Bayern München
Note
: Meget tyder på, at Bayern München snupper Dayot Upamecano til sommer. Det forlyder nu, at de er klar til at betale hans frikøbsklausul, men Chelsea og Liverpool lurer også fortsat i kulissen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Lautaro Martinez fra Inter til Manchester City
Note
: Lautaro Martinez har ofte været rygtet til FC Barcelona, men også Pep Guardiola og Manchester City skal have et godt øje til den argentinske Inter-stjerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Eurosport

John Stones forlænger med Manchester City
Note
: Manchester City vil samtidig forlænge med en af deres forsvarsspillere i form af John Stones. Den 26-årige englænder har fået karrieren tilbage på ret spor med flere gode præstationer i denne sæson.

Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Times

Robin Olsen fra Roma til Everton
Note
: Den tidligere FC København-keeper Robin Olsen har erklæret et ønske om at blive i Everton på en permanent aftale. I øjeblikket er han blot udlejet fra Roma til den engelske Premier League-klub.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Zlatan Ibrahimovic forlænger med AC Milan
Note
: AC Milan skal være i forhandlinger med den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic om en ny kontrakt, der vil holde svenskeren i klubben, indtil han er 41 år.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Douglas Costa fra Juventus til Leeds United
Note
: Leeds United kan miste offensivprofilen Raphinha til sommer, og de kan afløse ham med en anden brasilianer - nemlig Douglas Costa. 30-årige Costa er i denne sæson udlejet fra Juventus til Bayern München.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes 

Se gårsdagens rygtebørs her