Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs: Anbefalet af United-stjerne

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Kieran Gibbs fra West Bromwich til New York Red Bulls, DC United eller Inter Miami
Note: Inter Miami bejler stadig til 31-årige Kieran Gibbs, men også New York Red Bulls og DC United overveje at tilslutte sig jagten på den tidligere Arsenal-back, der har langt til spilletid i West Bromwich.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Isco fra Real Madrid til Arsenal
Note: Mikel Arteta skulle været interesseret i at få Isco til Arsenal, og den spanske midtbanespiller er ude i kulden i Real Madrid, så et skifte kan blive aktuelt til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: FourFourTwo

Raphinha fra Leeds til Manchester United
Note: Raphinha skulle i så høj grad have imponeret Bruno Fernandes, da de spillede sammen i Sporting CP, at han har anbefalet Manchester United at købe Leeds-spilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News

Youssef En-Nesyri fra Sevilla til West Ham
Note: Youssef En-Nesyri var et emne i West Ham i det forgangne transfervindue, og det forlyder, at London-klubben vil forsøge at hente angriberen igen til sommer. Spanierne kræver angiveligt i omegnen af 300 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Razón

Florian Neuhaus fra Gladbach til Liverpool
Note
: Florian Neuhaus har været rygtet til både Bayern München og Dortmund, og nu blander Liverpool sig angiveligt i kampen på den 23-årige tysker. Jürgen Klopp skal se Neuhaus som en mulig afløser for Georginio Wijnaldum på midtbanen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Kicker

Rodrigo de Paul fra Udinese til Liverpool
Note
: Jürgen Klopp har også et godt øje til Jens Stryger Larsens holdkammerat i Udinese Rodrigo de Paul, som menes at koste knap 250 millioner kroner. Den 26-årige argentiner har længe været rygtet væk fra italienerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Tiago Tomas fra Sporting CP til Arsenal
Note
: Arsenal er meget tæt på at hente den 18-årige angriber Tiago Tomas for godt 160 millioner kroner. Han har scoret fire mål på 23 kampe i denne sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Folarin Balogun fra Arsenal til Bayer Leverkusen
Note
: Til gengæld kan Arsenal også miste angribertalentet Folarin Balogun. Selvom de tror på en forlængelse, er den 19-årige angriber også et varmt emne i Bayer Leverkuse, Stuttgart og Rennes.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard og Mirror

Emerson fra FC Barcelona til AC Milan
Note
: AC Milan lurer på at hente højrebacken Emerson, som har været udlejet fra FC Barcelona til Real Betis i de seneste sæsoner. Den 22-årige brasilianer har også været rygtet til andre klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato