Video : Tipsbladet
Serie A

Elkjær angriber Pirlo: Her fejler Juve-træneren

Preben Elkjær er bestemt ikke imponeret af, hvad Andrea Pirlo har leveret som Juventus-træner indtil videre.

Juventus har i denne sæson smidt flere point end normalt i Serie A, og deraf er holdet da også nede på en uvant fjerdeplads med otte point op til Inter på førstepladsen. Juventus har dog en kamp i hånden.

Ligesom pointene har spillet helt generelt også haltet i denne sæson, hvor man har fået den tidligere spiller Andrea Pirlo ind som cheftræner - og han er langt fra en, som Serie A-legenden Preben Elkjær er imponeret af. Det gør han klart i Goal Show-programmet på TV3+.

- Jeg synes ikke, at Pirlo har fundet en måde at spille på. Når man ser Juventus, så forsvarer de godt som et hold. Det gør de. Men den i offensive del af spillet er der ikke mange idéer. Det synes jeg faktisk ikke, at der er. Det meste er sådan noget med at få den over til Ronaldo, og så må vi, hvad han kan finde på, siger han og fortsætter:

- Der synes jeg, at der mangler rigtig meget. Der mangler meget kvalitet hos mange af Juventus' spillere. Det er stadig gode spillere og et svært hold at spille mod, fordi de spiller relativt defensivt, forklarer Preben Elkjær.

Den tidligere Verona-topscorer understreger, at Torino-klubbens evne til at lukke ned i defensiven hjælper dem, men det er slet ikke nok. 

- Pirlo skal oppe sig - det skal blive bedre. Man er ikke helt tilfreds med ham. Jeg vil gerne se noget bedre fodboldspil fra dem. Det er ikke kønt, det Juventus præsterer, lyder dommen fra Elkjær. 

Med Inter i spidsen af den italienske række kan Christian Eriksen givetvis ende som mester i denne sæson. Læs mere om synet på danskeren her.