Video : Tipsbladet
Superliga

De næste stjerner: FCN præsenterer to ghanesere

Willy Kumado og Lasso Coulibaly kan blive to navne, som man kommer til at lære at kende i fremtiden.

I FC Nordsjælland har man igennem årene hentet mange dygtige spillere op fra deres akademi i Ghana. Det gælder blandt andet Kamaldeen Sulemana, og nu er der kommet to nye spillere til Farum.

Det skriver FCN på klubbens hjemmeside, hvor de løfter sløret for, at der er tale om højrebacken Willy Kumado og midtbanespilleren Lasso Coulibaly. Begge bliver i første omgang tilknyttet U19-holdet.

De to nye Nordsjælland-spillere glæder sig naturligvis over, at de er kommet til Danmark, som nu er faldet på plads efter lidt ventetid, og når de skal beskrive sig selv på banen, så lyder det sådan fra Kumado:

- En af mine kvaliteter er min hurtighed, men så hurtig er jeg heller ikke. Man kan vel godt sige, at jeg er rapfodet, for jeg føler ikke selv, at jeg er rigtig hurtigt. I mit hoved er folk som Atanga og Adama Traore hurtige, men så hurtig er jeg alligevel ikke, griner han og fortsætter:

- Udover det er mine indlæg og mine 1-mod-1-situationer også nogle af mine kvaliteter, lyder det fra backen.

For den anden nye spiller er der også nogle klare spidskompetencer.

- Jeg vil sige, at jeg er en fleksibel spiller. Jeg vænner mig hurtigt til nye spilmønstre og forandringer i spillet, så jeg håber, at kunne tilføje dette til holdet, forklarer Lasso Coulibaly.

Kumado og Coulibaly kan få debut for U19-holdet på lørdag, hvor de møder Vanløse.

Førsteholdet i klubben kæmper for tiden med resultaterne, men det får dem ikke til at blive bange. Læs mere om det her.