Video : Tipsbladet
Superliga

Babayan afslører: Var tæt på denne Superliga-klub

Den tidligere Hobro- og Randers-spiller fortæller nu, at han var tæt på at fortsætte karrieren i dansk fodbold.

Edgar Babayan er rejst til Riga FC, men han var tæt på at blive i dansk fodbold.

Det fortæller den 25-årige dansk-armener i et interview med Randers Amtsavis.

Babayan, der fik sin professionelle debut i Randers FC, inden han fik sit store gennembrud som Superliga-spiller i Hobro IK, købte sig selv ud af det sidste halve år af kontrakten med Hobro.

Han skiftede til Riga FC, men kunne være vendt tilbage Randers.

- Der har været interesse fra Randers FC tidligere, så jeg vidste egentlig godt, at de ville komme på banen. Det er jeg glad for. Randers er en god og stor klub i Danmark. Vi havde en rigtig god dialog, og jeg var tæt på at skrive under på en aftale, siger Edgar Babayan til Randers Amtsavis.

Planen er dog ikke, at Edgar Babayan skal være i Riga længe, men en retur til Danmark er ikke i planerne lige nu. Det fortalte Edgar Babayan til Superligahjørnet på discovery+.

- Som sagt har ejeren tre klubber, og Pafos bød på mig i sommer. Det var der, skiftet ikke gik igennem, så han ville virkelig gerne have mig til Pafos, men der har været nogle udfordringer, fordi transfervinduet har været lukket derovre, så jeg ikke kunne skrive under der. Så kom tilbuddet fra Riga, hvor vi snakkede om, at det var en god mulighed for mig at vise mig frem på den store scene, fordi de skal spille Championes League-kval, og fordi det er et hold, der har vundet tre mesterskaber i træk, så de kan spille fodbold.

- Meningen er, at jeg skal spille seks måneder i Riga og spille mig i god form og vise mig frem på den store scene, både i ligaen og i Champions League, og så er meningen, at jeg flyver til Cypern og spiller for Pafos det næste års tid, lød det fra  Edgar Babayan til “Superligahjørnet”.

Edgar Babayan har 11 landskampe på cv'et for Armenien. Du kan klikke her og læse mere om hans specielle skifte til Riga.