Video : Tipsbladet
La Liga

Forklarer Barca-exit: De var i pengenød

Den portugisiske højre back forklarer, hvorfor han forlod FC Barcelona inden denne sæson.

FC Barcelona er hårdt ramt økonomisk, og det var en af grundene til, at de i sommer afskibede Nelson Semedo til engelske Wolverhampton

Det fortæller den portugisiske højre back selv.

Klubbens økonomiske problemer er veldokumenterede, og for nylig kom det frem, at FC Barcelona har en gæld på næsten ni milliarder kroner - hvoraf mere end fem milliarder skal betales i den nærmeste fremtid.

Og det spillede altså efter sigende en rolle i, at de valgte at sælge højrebacken Nelson Semedo til Wolverhampton for godt 225 millioner kroner i sommer.

- Da jeg kom tilbage fra ferie, ankom jeg til Barcelona med min familie, og vi talte, som vi plejede at gøre. De forklarede mig, at klubben var i pengenød, og jeg var en af ​​de spillere, der kunne gå ud og sikre nogle penge, siger Nelson Semedo til Telegraph.

Flere andre spillere blev også ofret af FC Barcelona af den grund ifølge Semedo.

- Der var flere spillere i klubben. samme position som mig. Suárez, Vidal, Rakitic…

Luis Suarez, Arturo Vidal og Ivan Rakitic, som Semedo henviser til, skiftede til henholdsvis Atletico Madrid, Inter og Sevilla.

FC Barcelona skal måske sælge flere spillere i de næste transfervindue. I hvert fald er de tvunget til at skulle spare på lønbudgettet - læs mere om den situation her.