Video : Tipsbladet
Skandinavien

Medie: Flere svenske klubber afviste Hamsik

Marek Hamsik blev tilbudt til flere andre klubber, heriblandt danskerklubben Hammarby.

Den tidligere Napoli-kaptajn Marek Hamsik ser ud til at foretage et overraskende skifte til IFK Göteborg, men de var efter sigende ikke den eneste svenske klub, der fik muligheden for at gafle slovakken.

Det skriver Fotbollskanalen.

Ifølge mediet blev flere svenske klubber - heriblandt AIK og danskerklubben Hammarby, der har Jeppe Andersen, David Ousted og Mads Fenger i truppen - også tilbudt muligheden for at hente den nu 33-årige midtbanespiller, der forlader kinesiske Dalian Yifang.

Ingen af de klubber har imidlertid været interesserede i at tilknytte Marek Hamsik. Forklaringen er, ifølge mediet, at han ikke har spillet siden november og kun har ønsket sig en aftale indtil sommerens EM.

I øjeblikket kan Hamsik nemlig ikke skifte til en større liga, da mange landes transfervindue ikke er åbent, som det er i Sverige.

Marek Hamsik sikrede sig stjernestatus i sin tid i Napoli, hvor han fra 2007 til 2019 var en af klubbens helt store stjerner, inden han rykkede til Kina. Han nåede at spille mere end 400 kampe og score over 100 mål for italienerne.

Læs mere om hans forestående skifte til IFK Göteborg her.