Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere FCK-back nævnt som mulig ny OB-træner

I OB skal man have ny cheftræner til sommer, og her er man nu blevet sat i forbindelse med Ole Tobiasen.

Det er blot få dage siden, at den tidligere FCK-back Ole Tobiasen mistede jobbet som cheftræner i hollandske Almere City. Det ser dog allerede nu ud til, at han kan være på vej til et nyt trænerjob.

Det fortæller journalisten Martijn de Groot, som arbejder på lokalmediet Omroep Flevoland, der dækker Almere tæt.

- Jeg har haft kontakt med Danmark, hvor Ole Tobiasen er en seriøs kandidat til at efterfølge træner Jakob Michelsen hos OB ved slutningen af sæsonen, lyder det fra hollænderen i et tweet, som kan ses nederst i artiklen.

Tobiasens fyring kom ifølge klubben selv på baggrund af manglende opbakning. 

- Almere City FC har med øjeblikkelig virkning opsagt samarbejdet med Ole Tobiasen. Efter forskellige samtaler med spillere, personale og klubledelse er det fastslået, at der mangler støtte til yderligere samarbejde, hvilket resulterer i, at klubben ikke har tilstrækkelig tillid til en positiv fortsættelse af den nuværende sæson, lød det fra Almere City.

Den tidligere back blev ansat i klubben tilbage i 2018, hvor han først var assistenttræner, og han efterlader dem nu på fjerdepladsen i den næstbedste hollandske række.

I OB har man meldt ud, at når Michelsens kontrakt udløber til sommer, så vil man finde en ny cheftræner til fynboerne.

Jakob Michelsen selv har på det seneste været ude med en klar melding om sin opførsel på sidelinjen. Læs mere om det her.