Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 20. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

20 runder i Superligaen er nu overstået, og der resterer blot to, før der kan sættes flueben ud for grundspillet og slutspillet gå i gang.

Den forgangne runde bød på en flot sejr til Brøndby over FC København, og flotte sejre kunne AGF, Vejle Boldklub og formstærke Lyngby Boldklub også glæde sig over. FC Nordsjælland og AC Horsens delte i Farum, mens AaB vandt den første sejr under Marti Cifuentes' ledelse. 

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i de seks kampe.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 20. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jacob Rinne, AaB (1)
Svenskeren blev helten for AaB, da han i slutminutterne diskede op med en klasseredning på en afslutning fra Bård Finne. Rinnes refleks er én af sæsonens bedste redninger, og man forstod godt, at holdkammeraterne skyndte sig at omfavne målmanden, da kampen var forbi. 

Højre back. Tobias Mølgaard, Vejle Boldklub (3)
Stærk præstation af Vejle-backen, der har været bundsolid i det meste af sæsonen. Tobias Mølgaard fik stoppet mange fynske angreb, og han var stærk i duellerne over for sine direkte modstandere.

Central forsvarer: Sebastian Hausner, AGF (3)
FC Midtjyllands midtstoppere plejer at løbe med overskrifterne, men hverken Alexander Scholz eller Erik Sviatchenko kunne hamle op med Sebastian Hausner søndag eftermiddag. AGF'eren spillede en pragtkamp og havde fuldstændig styr på de danske mestre. 

Central forsvarer: Andreas Maxsø, Brøndby IF (3)
Brøndby-kaptajnen scorede på straffespark og havde dermed en aktie i de blå-gules sejr over FC København i begge ender af banen. Defensivt stod Andreas Maxsø stærkt i billedet, og det betød blandt andet, at Jonas Wind for anden kamp i træk måtte forlade banen uden en scoring. 

Venstre back: Viljormur Davidsen, Vejle Boldklub (1)
Færingen var foretrukket frem for Pierre Bengtsson, og Viljormur Davidsen spillede sig bestemt ikke af holdet mod OB, hvor prikken over i'et i 2-0-sejren var en assist til Allan Sousa. Davidsen skal nok få genvalg mod AaB.

Højre midtbane: Kevin Mensah, Brøndby IF (2)
Kevin Mensah var én af Brøndbys bedste i derbysejren over FC København. Den omskolede wingback viste tænder på begge halvdele, og flere gange fik han i sidste øjeblik bremset nogle ellers lovende FCK-angreb. Mensah noterede sig for seks blokeringer i opgøret, og det var dobbelt så mange som næste Brøndby-mand på listen. 

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (8)
Efterårets Profil er begyndt at blomstre i foråret. Jesper Lindstrøm var god til at finde mellemrummene mod FC København, og hans knivskarpe stikninger voldte gæsterne store problemer - én af dem burde Mikael Uhre have omsat til scoring i første halvleg. Lindstrøm arbejdede som en hest i holdets tjeneste og tilbagelagde mere end 10,5 kilometer.

Central midtbane: Patrick Olsen, AGF (2)
Det har taget lidt tid for Patrick Olsen at finde melodien i AGF, men han har spillet stærkt på det seneste, og det var ingen undtagelse mod FC Midtjylland, hvor han sled hårdt på banens midte og havde et godt øje for afleveringer frem i banen. 

Venstre midtbane: Magnus Warming, Lyngby Boldklub (1)
Det var ikke alt, der lykkedes for Magnus Warming, men han sørgede hele tiden for at udfordre Randers-defensiven, og ingen spillere i 20. runde vandt flere dueller end Lyngby-talentet. Warming har et imponerende antrit, og han kan forbedre sit slutprodukt, kan han blive en profil i Superligaen. 

Angriber: Emil Nielsen, Lyngby Boldklub (2)
Emil Nielsen scorede på straffespark og noterede sig for en fremragende assist til matchvinder Magnus Kaastrup. Nielsen har ofte været et problem for Lyngby med sin uskarphed, men i øjeblikket må man løfte på hatten for angriberen, der er kampafgørende for sit hold. 

Angriber: Patrick Mortensen, AGF (4)
Der er grund til at rose AGF's matchvinder for meget andet end den tidlige scoring mod FC Midtjylland. Patrick Mortensen var ikke for fin til at hjælpe til i defensiven, hvor han flere gang clearede bolden på afgørende tidspunkter. Var som altid en god opspilsstation. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.