Video : Tipsbladet
1. division

Jakob Poulsen bliver assistent i 1. divisionsklub

Den tidligere landsholdsspiller lander sit første trænerjob.

Jakob Poulsen har fået et job som træner. 

Den tidligere landsholdsspiller og FC Midtjylland-anfører er således ny assistent hos 1. divisions tophold, Viborg FF, hvor han skal have fokus på individuel udvikling. Det oplyser klubben. 

Her skal han hjælpe cheftræner Lars Friis.

- Det har længe været et ønske for os at tilknytte en ekstra assistent, og vi er glade for at være blevet enige med Jakob. Han kommer med stor erfaring som spiller i både Superligaen, udlandet og på landsholdet, og med den vinkel som tidligere spiller på højeste niveau, så komplementerer han vores trænerteam rigtig godt. Som spiller var han en leder og en specialist indenfor sit felt, og det tror vi også på, at han kan tage med videre hos os, hvor han får ansvaret for den individuelle træning.

- Det har været en lang proces med løbende samtaler siden oktober, og vi synes, at det er det rette tidspunkt nu. Jakob har virkelig ønsket at blive en del af VFF, og samtidig ser vi nogle rigtig spændende trænerkompetencer hos ham, så vi tror selvfølgelig meget på, at det bliver et godt match.

- Vi er ikke en klub, der er konkurrencedygtig på lønninger, men vil gerne konkurrere på træningsmiljø og udviklingsmuligheder. Det er vi glade for, at Jakob også kan se muligheder i, og samtidig ser vi at Jakobs kompetencer kan hjælpe os, siger sportschef Jesper Fredberg ifølge klubbens hjemmeside. 

Selv fortæller den nye Viborg-assistent, at han glæder sig til at træde til. Han har første arbejdsdag i dag, mandag. 

37-årige Jakob Poulsen sluttede karrieren i sommeren 2020 efter et ophold hos Melbourne Victory. Han har tidligere spillet i Esbjerg fB, Heerenveen, AGF, AS Monaco og altså FC Midtjylland.