Video : Tipsbladet
1. division

- Kunne være sjovt at stikke kniven ind i Viborg

I HB Køge vil man gøre alt for at drille rækkens nummer et, Viborg FF.

Søndag indleder HB Køge oprykningsspillet i NordicBet Ligaen mod rækkens suveræne tophold, Viborg.

Viborg har ikke mindre end 26 point mere end HB Køge inden opgøret og har scoret i samtlige 22 kampe indtil videre i denne sæson, men keeper Oskar Snorre glæder sig alligevel til udfordringen og tror, at HB Køge kan drille modstanderen.

- Det er jo bare de samme regler, som i de første 22 kampe. Det er handskerne på og så ud og gøre sit bedste. Der er ikke andet for. Det er hele forsvaret, der skal have en god dag, hvis vi skal holde målet rent, og hvis vi skal vinde, så er det hele holdet, der skal have en god dag.

- Det bliver svært, men det er en udfordring, som vi glæder os til. Vi er i top 6 og har intet at tabe, siger han til klubbens hjemmeside.

Ved at spille sig i top 6 er HB Køge sikret overlevelse, men samtidig er man for langt fra pladserne, der giver adgang til næste sæsons Superliga. Derfor vil Snorre og co. fokusere på at drille de andre hold - startende med Viborg.

- At vi er i top 6 gør, at der ikke er noget helt vanvittigt på spil mere andet end det sjove ved at vinde og det sjove ved at spille godt. Og det er det, vi skal ud og kæmpe for. Og så kunne det være sjovt at stikke kniven ind i rækkens nummer 1 – det vil også være en god følelse.

Kampen løber af stablen kl. 13.00.