Hård start for AGF: Ordnet af FC Nordsjælland

FC Nordsjælland er ubesejret i otte superligakampe i træk, efter holdet søndag slog AGF med 2-0 på hjemmebane.

FC Nordsjælland vandt søndag 2-0 på hjemmebane over AGF og er ubesejret i otte superligakampe på stribe.

Hjemmeholdet startede med stor tænding og god afveksling i spillet, hvor FCN skiftevis lurede på kontra og pressede højt op.

Det gjorde vilkårene svære for AGF, der dog fik overtaget, som kampen skred frem med en fysisk dominans, men uden aarhusianerne havde den nødvendige skarphed til at fremtvinge en udligning.

Resultatet ændrer ikke på stillingen, hvor FCN og AGF er henholdsvis nummer seks og tre i mesterskabsspillet.

Efter 18 minutter mistede AGF bolden midt på banen, og det gav en friløber til FCN-angriberen Kamaldeen Sulemana, der rundede AGF-keeperen og scorede til 1-0.

Ti minutter senere var FCN-midtbanespilleren Magnus Kofod ved at gengælde tjenesten, da han spillede AGF-angriberen Patrick Mortensen fri. Han afdriblede FCN-målmanden, men afslutningen blev reddet på stregen af FCN-stopperen Adama Nagalo.

I minutterne efter kom AGF's Casper Højer og Gift Links til gode chancer, men begge afslutninger strøg forbi mål.

Fire minutter efter pausen faldt en lidt tilfældig bold til AGF-stopperen Jesper Juelsgård, men han afsluttede tæt forbi mål.

Ti minutter senere fik Patrick Mortensen chancen, men trods en helt fri position fik han ikke træf på tværpasningen. Skarpere var midtbanespiller Albert Grønbæk ikke, da han fik chancen i det 68. minut og sparkede over.

I stedet lukkede og slukkede hjemmeholdets Oliver Antman i det 87. minut, da han trak ind i banen og sparkede den i mål til slutresultatet 2-0.