Video : Tipsbladet
Champions League

Jürgen Klopp raser: Personligt og uretfærdigt

Den tyske Liverpool-manager var ikke videre imponeret over dommerpræstationen i tirsdagens kamp mod Real Madrid.

Jürgen Klopp var alt andet end tilfreds med dommer Felix Brych efter tirsdagens Champions League-brag mod Real Madrid.

Dommeren kom i fokus i kampen i forbindelse med Real Madrids anden scoring. Her viste tv-billeder, at Liverpool-stjernen Sadio Mane var blevet nedlagt af madrilenernes Lucas Vazquez, kort inden spanierne scorede. Det lignede et frispark, men målet fik lov at stå.

Og derefter havde dommeren noget personligt mod Sadio Mane, mener Liverpool-træner Jürgen Klopp.

- Situationen med Sadio, jeg må sige, at dommerens præstation i aften forstår jeg ikke. I mine øjne var det noget personligt, fordi han kiggede på situationen med Sadio - som var et klart frispark - som om det var film eller noget.

- Og fra det øjeblik, så når Sadio gik ned, kunne han ikke få noget mere. Det er bare ikke rigtigt. Det var det, jeg fortalte dommeren efter kampen. At jeg bare synes, at han var uretfærdig mod Sadio, og sådan er det.

- Det ændrer slet ikke noget. Han tabte ikke kampen for os. Vi var ikke gode nok, men i disse øjeblikke har du bare brug for en fin dommer. Det ville have været nok, siger Jürgen Klopp ifølge Goal.

Liverpool endte med at tabe kampen 3-1. Vinicius Jr. scorede to gange for Real Madrid, mens Maco Asensio scorede deres tredje, og Mohamed Salah scorede Liverpools eneste mål.

Læs flere reaktioner fra Liverpool-lejren ved at trykke her.