Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Premier League-storklubber ude efter dansker

Der er stor interesse for landsholdsbobleren, skriver dansk avis.

Joachim Andersen er en eftertragtet herre, og flere af Premier Leagues største klubber lurer på den danske forsvarsspiller. Det skriver B.T. Sport.

Fulham har i denne sæson haft Joachim Andersen i klubben på en lejeaftale fra Lyon i denne sæson, og hos det engelske bundhold har han i den grad imponeret og endda båret anførerbindet i dele af sæsonen.

De imponerende præstationer er også blevet bemærket af andre klubber i Premier League. I sidste uge kunne engelske medier berette, at der er interesse fra Manchester United, Tottenham og Leicester, og B.T. Sport skriver nu også om interesse fra de tre klubber.

Joachim Andersens repræsentanter skal endda til møde med Tottenham i næste uge ifølge avisen.

Samtidig skriver B.T. Sport, at også Chelsea og Crystal Palace lurer på den danske landsholdsbobler, mens han ikke selv helt udelukker at blive i Fulham, såfremt de overlever i ligaen. De er aktuelt nummer 18 og ligger til nedrykning.

24-årige Joachim Andersen blev i sommeren 2019 den dyreste dansker nogensinde, da han blev solgt fra Sampdoria til Lyon, men i den franske klub blev han aldrig en succes. Flere gange har han også fortalt om et skidt forhold til Lyon-træner Rudi Garcia, og nu tyder noget altså på, at han kan forlade den franske storklub permanent.

En anden dansker kan også være på vej fra fransk fodbold til Premier League denne sommer. Læs mere om det her.