Video : Tipsbladet
Superliga

– Det var dejligt at få noget glæde ind på holdet

SønderjyskE sikrede sig torsdag en plads i pokalfinalen, og det var tiltrængt med lidt succes, lyder det fra Jeppe Simonsen.

SønderjyskE lå længe til at sikre sig en plads i Mesterskabsspillet, men med fire runder tilbage røg de ud af det gode selskab, og nu hedder det Nedrykningsspil.

Men der har også været pokalfodbold på programmet for sønderjyderne, og her har de for andet år i træk sikret sig en plads i finalen.

Og de forsvarende pokalmestre håber, at det kan smitte af på resultaterne i 3F Superligaen. Og gerne allerede søndag, hvor de møder OB i Odense.

- Det var dejligt at få noget positivitet, glæde og humør ind på holdet, og det er noget, vi har haft brug for, og jeg håber, vi kan tage det med videre, sagde Jeppe Simonsen efter torsdagens pokalsejr, lyder det fra den dobbelte målscorer i 3-1 sejren over FC Midtjylland i pokalsemifinalen.

Også klubbens målmand Nicolai Flø har en forhåbning om, at pladsen i pokalfinalen kan give et boost, selvom det også betyder, at de har haft mindre tid til at restituere end søndagens modstander.

- Selv om det er en ret hård periode, så kom der to kampe mere ind her i pokalen, og mange vil måske sig, at man skal fokusere mere på 3F Superligaen, men nu ender det med at blive en kæmpe gevinst og et kæmpe selvtillidsboost, som vi forhåbentligt kan tage med over i 3F Superligaen. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne drage fordel af det, sagde Flø efter torsdagens sejr.

Søndagens kamp mellem OB og SønderjyskE bliver vist på Eurosport 2, hvor der er optakt fra klokken 13.00.